C – BERRIES

Tahukah anda bahawa vitamin C amat diperlukan oleh tubuh kita?

Badan kita tidak dapat menghasilkan vitamin C sendiri, maka kita perlu mengambil vitamin C untuk keperluan badan kita.

Vitamin C diperlukan untuk:
✅ Membantu meningkatkan tenaga badan
✅ Menguatkan sistem pertahanan badan (sistem imun)
✅ Penghasilan kolagen bagi mencapai kecantikan kulit yang berseri
✅ Membantu penyerapan zat besi
✅ Membantu mengurangkan tahap tekanan darah
✅ Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
✅ Melindungi sel dari kerosakan radikal bebas
✅ Melindungi sendi, tulang dan saluran darah
✅ Mengurangkan risiko mendapat kanser
✅ Menurunkan paras urik asid dalam badan (urik asid boleh menyebabkan gout)

Bahan utama c berries

  • Madu / Honey
  • Kolagen / Collagen
  • (Sumber Ikan Laut Dalam)
  • Vitamin C
  • Ekstrak Acai Beri / Acai Berry Extract
  • Ekstrak mulberi /Mulberry Extract
  • habbatussauda extract
  • perisa nenas
  • perisa oren
  • Dextrose,
  • Astaxanthin,
  • Isomaltose.

Apa fungsi utama produk C-Berries ini?

C – BERRIES with Mix Fruits Flavour Powder (Collagen + Vits) membantu; –

❤️Membantu melambatkan proses penuaan semula jadi pada wajah (madu, kolagen, vitamin c, habatussauda, mulberi, acai beri)

❤️Membantu menegangkan, dan menganjalkan kulit dengan mengurangkan kedutan (kolagen & astaxhantin)

❤️ Membantu menyamarakatan warna kulit menjadi lebih cerah seimbang (Astaxantin)

KENAPA C BERRIES NI JADI KESUKAAN RAMAI??

JOM TENGOK TESTIMONI TERBAIK C BERRIES NI

REVIEW TENTANG CBERRIES

BERITA BAIK UNTUK AWAK PENGAMAL TEGAR CBERRIES!

Cberries Limited Edition dah masuk system tau!


C-Berries edisi kali ni sangat berbeza awak. Berbeza daripada segi design, saiz dan juga dari segi kuantiti. Tapi awak jangan risau, kualiti nya maintain SAMA. Tu yang ramai berebut-rebut nak dapatkannya.


Harganya pula memang sangat berpatutan.
Cuma RM100 je untuk 1 kotak di mana penggunaannya adalah untuk 1 bulan. Dapat FREE 2 sachet C-Berries Improved Formula lagi.

Murah hati betul SYSFEL ni kan. Bagi cukup ngam-ngam untuk sebulan. Siap dapat free 2 sachet lagi.

Jangan terkejut kalau ramai yang nak dapatkan produk ni.

Yela, siapa yang tak suka kalau TERPAKSA cantik dengan C-Berries kan.

Betul tak?

Ok, ok saya tahu awak dah tak sabar nak shopping.
Tanpa membuang masa awak, saya kongsikan link di bawah untuk memudahkan awak membuat pesanan ya.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER